[de llibertat.cat]

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha convocat per aquest dia 7 una concentració a Arbúcies per protestar contra els 45 acomiadaments previstos a l’empresa INDCAR d’Arbúcies. L’amenaça dels acomiadaments ja fa mesos que estava plantejada per part d’aquesta constructura d’autocars situada al Montseny.

Malgrat els acords sindicals, un expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) amenaçava feia mesos de suspendre temporalment el contracte a tota la plantilla, formada per 180 treballadors, justificada per la caiguda de producció del 40%. A Arbúcies la producció de carrosseria és la principal indústria local, que compta amb una tradició de segles, per la qual cosa tota la població se’n ressentirà socialment. La COS ha posat de manifest les “condicions lamentables” en què quedaran els treballadors acomiadats.

NOTA de la COS

L’empresa de carrosseries Indcar, situada a Arbúcies (el Baix Montseny)  vol acomiadar 45 treballadors i treballadores, i a més, en unes  condicions lamentables.
Per aquest motiu, des de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, sindicat  per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans,  et cridem a sortir al carrer!!

Dilluns 7 de setembre, a les 18h, sortim al carrer!! Pel nostre lloc de  treball, pels nostres drets, per la nostra dignitat!!
NO ALS 45 ACOMIADAMENTS D’INDCAR!