Convocatòries arreu dels Països Catalans.

 

Des de la COS us animem a participar activament en les següents mobilitzacions organitzades arreu dels Països Catalans, i on hi participem directament, o hi donem suport.

 

Alacant (l’Alacantí): Concentració a les 19h en la Pl. de la Muntanyeta, junt a les companyes i companys d’Arran, Endavant, SEPC, ATHG, etc.

 

Barcelona (el Barcelonès): A les 18h, Manifestació unitària de la COS i l’Esquerra Independentista del Barcelonès des de l’Arc del Triomf.

 

Castelló de la Plana (la Plana Alta): Concentració a les 19h en la Plaça Maria Agustina, convocada per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, per avançar cap a la Vaga General.

Palma (Mallorca): A les 19h des de la plaça d’espanya, manifestació convocada pel Bloc Unitari Anticapitalista

 

Reus (Baix Camp): A les 18h, a la plaça del Pintor Fortuny/Prat de la Riba, acció unitària de carrer, convocada per l’Assemblea Popular de Reus.

 

Sabadell (Vallès Occidental): A les 19h manifestació unitària convocada per Sabadell en Lluita, des de l’Avinguda Paraires 26; davant del camp de la Nova Creu Alta.

 

Tarragona (el Tarragonès): A les 19h, manifestació unitària des de la Plaça dels Despullats.

 

València (l’Horta): Manifestació a les 19h des de la Pl. Sant Agustí, per avançar cap a la Vaga General. La COS eixirà junt a les companyes i companys del SEPC, i amb els i les companyes de la resta de l’Esquerra Independentista i altres col·lectius.

A l’Horta, a més, hi haurà altres mobilitzacions com:

      Cercavila a les 11h des de la Facultat de Filologia al Rectorat per tal de lliurar al Rector un document de protesta i exigir la celebració d’un debat vinculant al voltant de les retallades i les actuacions que ha de prendre la Universitat. Convocada per l’Assemblea Interuniversitària de València.

      Manifestació a les 19h30 a la plaça de l’ajuntament de Burjassot contra els desnonaments i en solidaritat amb el veí de la localitat de l’Horta Nord, que va intentar suïcidar-se la setmana passada arran d’un desnonament.