La Direcció d’autobusos de TMB va denunciar als jutjats les aturades passades contra la retallada salarial i contra la repressió sindical intentant que es declarin il·legals.

Aquesta denuncia implica als companys i companyes que han estat als diferents Comitès de vaga durant aquests últims mesos.

En concret, i pel moment, sabem que el judici contra el Comitè de vaga constituït per treballadors i treballadores afiliats a l’ACTUB, CGT, COS i treballadors sense afiliació sindical serà el proper dimarts 22 de gener a les 11h al jutjat social nº12, C/ Girona 2, 3a planta.

 

 Recordem que les aturades van ser decidides en les diferents Assemblees Generals realitzades a les Cotxeres de Sants i, per aquest motiu, demanem a tots i totes les treballadores que van assistir a aquestes Assemblees Generals que el dia del judici vinguin al judici a donar suport als i les encausades.

En resposta a aquesta repressió sindical de la Direcció la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha convocat una aturada de 9 a 14h per aquell dia. La concentració davant del jutjat es realitzarà a les 10:30h.

US PREGUEM MÀXIMA DIFUSIÓ I PARTICIPACIÓ A LES MOBILITZACIONS QUE S'ORGANITZARAN EIXE DIA.

CONTRA LA REPRESSIÓ, L'ORGANITZACIÓ, LA SOLIDARITAT I LA LLUITA SÓN L'ÚNIC CAMÍ!!