Podeu consultar totes les convocatòries que tindran lloc el proper dimecres arreu de les comarques del país.

Amb el lema ‘Nosaltres produïm, nosaltres decidim‘, la COS, juntament amb totes les organitzacions de l’Esquerra Independentista, hem convocat el 1r de maig de 2013 arreu dels Països Catalans, amb un esperit de denúncia, combatiu i, també, internacionalista, entre d’altres. Així doncs, us fem arribar les diferents convocatòries d’arreu dels Països Catalans, tant aquelles organitzades directament per la COS, com aquelles en les que hi participem, o fins i tot, aquelles que considerem de gran importància arreu del territori nacional.

>> Dimarts 30 d’abril:

València (l’Horta)
19.00 h / Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina (Carrer Salvador Ferrandis Luna, 42) / Presentació de la COS a l’Horta, amb intervencions de companyes de la COS, de la PAH, Plataformes d’Aturats i del CAS-PV / En acabat subhasta de quadres en solidaritat amb el SAT (Andalusia), música i picadeta popular.

Gramenet de Besòs (el Barcelonès Nord)
19.00 h / Plaça Olimpo (Avinguda. Francesc Macià amb Carrer Major) / ‘Ni Unió Europea ni Capitalisme: Poder popular‘, manifestació anticapitalista / Convoquen: ARA – Assemblea Popular de Gramenet, Arran Gramenet, Assemblea d’Indignats i Indignades de Santa Coloma de Gramenet, Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs (AJGB), Casal de Joves El Lokal, CGT d’autobusos TMB, Gent de Gramenet, Lokal Social Krida, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAHV-Gramenet).

Gràcia (el Barcelonès)
19.30 h /  Fontana / ‘Per un 1r de maig combatiu‘, manifestació unitària de l’Esquerra Independentista de Gràcia.


>> Dimecres 1 de maig:

Alacant (l’Alacantí)
11.30 h / Escales de l’IES Jorge Juan / ‘Som la força i el treball‘, manifestació unitària convocada per la Plataforma contra les retallades.

Barcelona (el Barcelonès)
11.00 h / Plaça Universitat / Manifestació ‘Nosaltres produïm, nosaltres decidim‘, convocada per la COS amb el suport de l’Esquerra Independentista del Barcelonès (en el marc de les Jornades per la Lluita i Unitat de Classe)
18.00 h / Plaça dels Països Catalans / ‘Ni UE, ni capitalisme. Poder popular‘, manifestació unitària anticapitalista.

Castelló de la Plana (la Plana Alta)

11.00 h / Manifestació / Plaça Maria Agustina
13.00 h / Trobada Popular / Plaça l’Ereta
17.00 h / Presentació de la Caixa de Resistència de Castelló / La Cosa Nostra (Carrer Sant Miquel, 2)
Convoca: Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa

Eivissa
11.00 h / Carrer Navarra / ‘Repartim el treball. Socialitzem la riquesa‘, manifestació convocada per Sa Bassetja. Assemblea Alternativa d’Eivissa.

Gandia (la Safor)
12.00 h / Passeig de les Germanies / ‘La crisi té culpables, la paciència té límits‘, manifestació unitària convocada pel Bloc Anticapitalista de la Safor

Girona (el Gironès)
10.30 h / Cambra de Comerç (Avinguda Jaume I) / Esmorzar popular i ‘escratx‘ contra la banca i la patronal / Organitza: COS i IAC, amb el suport de SEPC, la CUP, Arran i la I-CSC)
12.00 h / La Rambla / Manifestació anticapitalista / Convoca: Al Carrer!
14.00 h / Bloc alliberat de Salt / Dinar popular / Organitza: PAH

Igualada (Anoia)
9.00 h / Hotel Canaletas / Bicicletada reivindicativa
12.00 h / Plaça Masuca / ‘Ni UE ni Capitalisme, poder popular‘, manifestació / Convoquen: Arran, Ca la Fou, CGT, CNT, CUP, CS Delícies, Endavant, PAH Anoia, la Teixidora / amb el suport de la COS.

La Seu d’Urgell (l’Alt Urgell)
18.00 h / Passeig Joan Brudieu / ‘Contra l’atur i la dictadura del capital. Organitzem-nos! Som el poble, tenim el poder!‘, manifestació unitària convocada per l’Assemblea Social de la Seu d’Urgell.

Lleida (el Segrià)
12.00 h / Plaça del Treball / ‘Per l’autogestió, repartim el treball i la riquesa‘, manifestació convocada l’Esquerra Independentista de Lleida (Arran, CUP, Casal Ocell Negre i SEPC) / En acabat, dinar popular a la Societat Gastronòmica La Coronela (carrer Panera).

Manresa (el Bages)
11.30 h / Ben Plantada / ‘La nostra força, la solidaritat‘, manifestació unitària convocada per la Coordinadora pels Drets Socials, contra el Capitalisme i el Patriarcat.

Mataró (el Maresme)
12.00 h / Plaça Miquel Biada (estació de trens) / ‘Som la clau del treball, juntes ho podem tot‘, manifestació convocada per l”Assemblea dels/les marroquins/es, CGT, COS i IAC.

Olot (la Garrotxa)
11.00h /  Plaça del Cinema Colon / ‘1 de maig: Festa del treball‘, lectura de manifest i parlaments, actuacions musicals i poètiques, parades de llibres i culturals, dinar popular / Organitza: CNT Olot amb el suport d’Arran i CUP

Palma (Mallorca)
11.30 h / Plaça Porta Pintada / Manifestació unitària anticapitalista, amb participació de l’Esquerra Independentista de Mallorca.

Perpinyà (el Rosselló)
10.00 h / Plaça de Catalunya / Manifestació unitària

Pineda de Mar / Calella (l’Alt Maresme)
17.00 h / Ajuntament de Pineda de Mar (inici) / 19.00 h / Ajuntament de Calella / ‘1r de maig, poc a celebrar, molt per reivindicar‘, marxa unitària organitzada per: Antifeixisme Alt Maresme – La Selva, Assemblea de Drets Socials de Pineda, Assemblea d’Unitat Popular de l’Alt Maresme, SOS Ensenyament Públic de qualitat, CNT, COS, Gong Pineda, PAH, USTEC·STEs

Sabadell (el Vallès Occidental)
12.00 h / Estació de trens Sabadell Centre / ‘Vallès Anticapitalista. Nosaltres produïm, nosaltres decidim‘, manifestació unitària convocada per: Justa Revolta, Arran Sabadell, Arran Terrassa, Arran Montcada i Reixac, Endavant OSAN, PAHC Sabadell, Casal Independentista i Popular Can Capablanca, COS, Algo diferentes, Corrent Roig, CUP Terrassa, CUP Sabadell, Entesa per Sabadell, Compromís x Cerdanyola, La Berengena rebelde, Alternativa d’Esquerres per Badia, Esquerra Alternativa per Barberà.

Sant Cugat de Vallès (el Vallès Occidental)
10.00 h / Plaça Lluis Millet / ‘Pels drets i pel treball‘, manifestació unitària convocada per l’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat de Vallès.

Sant Esteve de Palautordera / Sant Celoni
(el Baix Montseny)
10.30 h / Plaça Major de Sant Esteve de Palautordera / 13.00 h Plaça de la Vila de Sant Celoni / ‘Contra l’atur i la precarietat, Volem una feina digna, 1a Marxa pels drets socials‘, convoca: La Clau, CUP, PAH, Quico Sabaté, Ateneu Popular l’Arboç, CUPA, Arran

Tarragona (el Tarragonès)
18.00 h / Rambla Vella / ‘Cal superar el capitalisme‘, manifestació unitària convocada per l’Esquerra Independentista del Camp.

Terrassa
(el Vallès Occidental)
10.00 h / Plaça Catalunya / ‘Terrassa Anticapitalista, nosaltres produïm, nosaltres decidim‘, manifestació

Tortosa (el baix Ebre)
12.00 h / Plaça del Carrilet / Manifestació

València (l’Horta)
11.30 h / Plaça de Sant Agustí / ‘Amb la lluita obrera i popular aturem la violència del capital‘, manifestació convocada pel Bloc Unitari Anticapitalista CNT, COS, SEPC, Arran, Endavant, Plataformes d’aturats, CAS-PV…)

Vilafranca (l’Alt Penedès)
11.00 h / Plaça de la Vila / Taller de Pancartes
12.00 h / Plaça de la Vila / ‘Contra les agressions del capital: Acció directa!‘, manifestació convocada per: CGT, Intersindical-CSC, Endavant (OSAN), ARRAN Vilafranca, CUP Vilafranca, Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca, 15M Vilafranca, Ecoxarxa Penedès i PAH Penedès / al final de la manifestació hi haurà una xoriçada popular

Vilanova i la Geltrú (el Garraf)
11.00 h / Jardins Francesc Macià / ‘Repartim la riquesa i el treball‘, manifestació comarcal convocada per l’Assemblea pels Drets Socials del Garraf

Vinaròs (el Sénia)
11.00 h / Plaça de l’Ajuntament / Els companys i companyes de la COS del Sénia, faran tasca crítica amb la convocatòria “unitària” oficial amb CCOO, UGT, PsoE, etc., fent ben visibles les estelades, repartint propaganda… per recuperar la combativitat del 1r de Maig, que mai va abandonar la COS a Vinaròs.