La convocatòria de les 1es Jornades de Lluita Anticapitalista, posades en marxa pel nou Bloc Unitari Anticapitalista (format per, entre d'altres, la COS, la CNT, la CGT, el CAS-PV, Arran, SEPC, Endavant-OSAN, assemblees de barri, Centre Social Terra, Plataforma d'aturats de Montcada, comitès de vaga de barris, etc.), ja està en marxa.

Dimecres 6 de febrer:

A les 17h15, al solar del C/ Alfahuir ( al principi del carrer des de la ronda nord, a l'entrar a Benimaclet), on deuria estar el nou ambulatori, junt amb les companyes i companys de la Plataforma veïnal per tal d'unificar les dues accions per la sanitat pública.
 

Divendres 8 de febrer:

Concentració contra la repressió (pels casos de l'Alfon, del nostre company detés, dels 3 companys detesos a la Marxa de Torxes organitzada per les companyes de SOS Parke, PAH, dependències, …, etc.), divendres 8 de febrer a les 19h davant la seu de delegació del govern espanyol a València (Metro Colom).

Divendres 15 de febrer:

A les 18h al C/ Xàtiva davant l'IES Lluís Vives, el BUA ens sumarem a la convocatòria de les companyes de l'Assemblea del Micalet contra la repressió i les llibertats (de la qual també en formem part la COS), amb un bloc unitari, en la manifestació del 1r any de la "Primavera Valenciana"… que la commemorarem cridant a continuar amb la mobilització, amb l'organització i la lluita.

 

MOBILITZACIONS CONTRA LA LOMQE I LES RETALLADES, PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA I EN CATALÀ A VALÈNCIA!!

Manifestació unitària que eixirà de la Plaça de Sant Agustí de València, a les 17,30 h
La COS fem una crida a participar activament amb les companyes del SEPC, d'Escola Valenciana i de la Xarxa en Defensa de l'Ensenyament Públic del País Valencià.