CNT, COS i CAS-PV convoquem una concentració contra la privatització al sector sociosanitari, el dijous 17 de juliol a les 11.00 h a la Direcció Territorial de Benestar Social.

La situació laboral en l’àmbit del sector assistencial sociosanitari, sobretot al privatitzat més precaritzat, ha anat empitjorant substancialment degut a una brutal i injustificada austeritat duta a terme per la patronal, la qual està aprofitant l’actual crisi amb total indolència, per a continuar lucrant-se a càrrec d’uns serveis bàsics de primera necessitat.

 

La intermediació empresarial està resultant nefasta per a la prestació d’uns serveis mínims imprescindibles. Les organitzacions empresarials es limiten a comerciar i a competir amb retallades en drets i reduccions salarials, que afecten la qualitat assistencial. Vergonyoses coalicions empresarials que especulen a la baixa per a apoderar-se dels diners públics, els han fet crear aliances empresarials per a monopolitzar el sector i pactar qualsevol preu per a continuar negociant amb la salut de tots i totes nosaltres.

Malgrat els intents empresarials per reprimir qualsevol defensa d’unes condicions laborals dignes, la prestació dels serveis ha continuat inalterada, gràcies al sacrifici personal dels treballadors i treballadores, els quals, requerim tot el suport ciutadà per mantenir aquests serveis tan necessaris.

Per la nostra part, com a treballadors i treballadores, continuarem lluitant entorn del treball per a defensar una prestació de qualitat, combatent internament la típica i generalitzada repressió autoritària de les direccions d’empresa.

Al mateix temps, com a ciutadans i ciutadanes lliures, defensem aquests serveis amb tots els recursos al nostre abast, motiu pel qual, difonem la present, fent veure el malbaratament d’uns diners públics que està causant la destrucció de molts llocs de treball i empitjorant els existents, afectant i reduint la qualitat d’uns serveis pagats pels contribuents.

La intermediació empresarial per a la prestació dels serveis assistencials, augmenta costos, redueix la qualitat dels serveis, empitjora les condicions laborals, rebaixa els salaris, augmenta jornades i retalla drets, la qual cosa, a causa de les característiques pròpies dels usuaris i de les seues famílies, perjudica greument la seua salut, les seues condicions de vida i obstaculitza la seua integració social. Privatització és precarització.

No als intermediaris de la Nostra Sanitat. Acudeix i lluita.

Concentració contra la privatització al sector sociosanitari / Dijous 17 de juliol / 11.00 h / Direcció Territorial de Benestar Social (Carrer Baró de Càrcer, 36) València

CNT València
CNT Vall d’Albaida
COS l’Horta (Coordinadora Obrera Sindical)
CAS-PV (Coordinadora Anti-privatització de la Sanitat al País Valencià)