Fa una setmana, la multinacional Hewlett Packard, empresa que publicita milers de milions d’euros de beneficis anuals arreu del món, segons els seus propis comunicats interns, va fer pública la decisió d’acomiadar a més de 50 treballadores i treballadores, arreu de l’estat espanyol, molts d’ells al nostre país, reconeixent-los directament com a acomiadaments improcedents (el que mostra més a les clares el caprici, la injustícia i la immoralitat d’aquesta acció)

El que és encara més greu, alguns dels companys acomiadats tenen a tota la seva família a l’atur, altres són persones de més de 50 anys… cadascú amb la seva pròpia tragèdia personal… i tot just abans d’acabar l’any.

Com no podria ser d’altra forma, i per garantir-se així un beneficis encara majors, l’empresa està cobrint moltes d’aquestes “baixes” amb personal nou, subcontractat a altres empreses o a ETTs, en condicions precàries… molt més barats i indefensos… gràcies com no també a la nova contrareforma laboral del PsoE. Què volen aquesta gentussa?!! Omplir-se encara més les butxaques i deixar 50 famílies a l’atur.

Davant d’aquest lamentable panorama, des de la COS fem una crida a la solidaritat radical de classe, i al suport mutu amb les companyes i companys de Hewlet-Packard de Sant Cugat i amb les seves famílies, i demanem a tothom que pugui, que vagi a la concentració de rebuig del proper 16 de novembre davant la seu de Hewlet-Packard a Sant Cugat del Vallès, a l’Av. de la Generalitat, entre les 12.30 h i les 13.30 h, convocada per les treballadores i treballadors de la planta.

Si ens toquen a un, ens toquen a tots!!

 

El 16N totes i tots a Sant Cugat!!

 

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans