Des de la COS repudiem i condemnem públicament tant els actes dels feixisme organitzat espanyolista d’aquest 12 d’octubre a València i a Barcelona (E2000, MSR, Falange, Ciudadanos, UPyD, PP, PxC, Casal Tramuntana, etc.), com els fastos militaristes i farcits d’ultranacionalisme espanyol organitzats pel Ministerio de defensa espanyol, i que costarà milions d’euros… en un moment on les persones treballadores i les més desafavorides, ens trobem en un dels moments més dramàtics i de desprotecció creixent, gràcies a les retallades del PP, del PsoE i de CiU.
 

 
Hispanitat és genocidi

Autodeterminació Països Catalans!

Concentració 11h a la Plaça Universitat de Barcelona.

El 12 d’octubre l’espanyolisme celebra el dia de la Hispanitat o “Día de la Raza” en què s’enalteix el projecte imperialista espanyol a Amèrica: s’exalta l’ocupació, el genocidi i el racisme que va significar l’explotació, esclavatge, repressió, tortura i mort de milions de persones.

Aquest any l’espanyolisme vol fer recular al poble català i fer-nos renunciar al dret de decidir el nostre futur. La dreta i l’extrema dreta espanyolista uneixen forces (PP, PxC, La Falange, Ciutadans, Casal Tramuntana, MSR…) en defensa del projecte de l’Espanya Imperialista i contra el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans. 

És necessari sortir al carrer per mostrar el rebuig a aquesta manifestació que pretén exaltar la imposició i l’odi entre pobles.

És necessari mobilitzar-se contra els que pretenen exaltar el totalitarisme espanyol per tal de negar el poble català i el seu dret a decidir per la força i en una data tan simbòlica com l’inici de la conquesta i genocidi americà, fent-ho a més, de bracet amb el feixisme i el racisme.

No podran amb nosaltres. No desistirem en la nostra lluita per la llibertat i dignitat dels pobles!

 

12 d’Octubre res a celebrar!

Hispanitat és Genocidi, Autodeterminació Països Catalans!

11h Plaça Universitat