El passat novembre de 2017, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam constituir una nova secció sindical a la Direcció Territorial d'Educació de València.

Amb aquesta nova secció sindical, des de COS-Educació al País Valencià ampliem les nostres estructures sindicals al sector de l'Ensenyament Públic no universitari i les Escoles Oficials d'Idiomes de la demarcació de València.

Compartim tot un seguit d'informacions i aclariments sobre com funcionen els permisos retribuïts per exercir el dret a vot en una jornada laboral per a la gran majoria de treballadores assalariades.

El dijous 21 de desembre de 2017, en el territori dels Països Catalans que per l'estat espanyol és la Comunitat Autònoma de Catalunya i que, per nosaltres, ja és la República Catalana -doncs defensem la voluntat popular majoritària expressada el passat 1 d'octubre en el referèndum d'autodeterminació- es viurà una jornada electoral imposada per l'aplicació de l'article 155 d'una Constitució il·legítima.

Judici contra un sindicalista per denunciar la repressió policial.

Dilluns 4 de desembre, a les 9.00 h, a la ciutat de la 'Justícia' de Castelló jutgen Víctor Tormo, militant de la CGT, li demanen 3 anys de presó i 12.000 euros per penjar a les xarxes socials la foto d'uns presumptes policies secrets.

Manifest de l'esquerra Independentista amb motiu del 25 de novembre, diada Internacional contra les violències masclistes.

'La violència és una constant en la vida de les dones sota el capitalisme'. Silvia Federici.

Els treballadors i treballadores de l'escorxador 'Le Porc Gourmet' a Santa Eugènia de Berga (Osona), han decidit novament en assemblea i per àmplia majoria, tornar a convocar vaga, aquesta vegada durant dos dies, el dilluns 13 i el dimarts 14 de novembre.

Després que les falses cooperatives i l'empresa han fet cas omís a l'èxit de l'última vaga, les reiterades vulneracions dels seus drets i amb les últimes noves agressions patides per part de l'empresa i les respectives falses cooperatives, els treballadors i treballadores del centre de treball han decidit fer un nou pas endavant i materialitzar una nova convocatòria a la vaga.

Dijous, 09 Novembre 2017 19:21

Quan la unió fa trontollar la repressió

Hem assolit l'èxit en la Vaga General i hem donat força a la República.

Des d'Alerta Solidària i la Coordinadora Obrera Sindical volem felicitar al conjunt de catalans i catalanes que ho han fet possible i, de manera molt especial, a la xarxa de Comitès de Defensa de la República.

 

Compartim plenament els motius de la convocatòria de la vaga general del pròxim 8 de novembre de 2017.

Fem una crida als treballadors i a les treballadores de Catalunya a secundar-la activament i a participar de totes les accions i mobilitzacions que des de l'esquerra sindical, els agents polítics i els moviments socials organitzin arreu del territori.

Rebutgem els darrers atacs del govern espanyol als drets socials de la classe treballadora al País Valencià, i concretament al dret a l'habitatge i l'accés als recursos energètics.

El consell de ministres espanyol ha aprovat dos acords per a sol·licitar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, la interposició d'un recurs d'inconstitucionalitat en relació amb alguns articles de les lleis de pobresa energètica i funció social de l'habitatge de la Generalitat Valenciana.

Les treballadores de Bershka a Galícia aconsegueixen un preacord entre la representació sindical i la direcció de l'empresa, després d'una vaga indefinida que ha durat nou dies.

Felicitem les treballadores de Bershka a Galícia per la seua victòria laboral i sindical. Les treballadores de Bershka (les 65 vaguistes eren totes dones) han decidit per unanimitat en assemblea acceptar el preacord pactat entre la representació sindical i la direcció de l'empresa, posant fi a una vaga indefinida que començà el proppassat 26 d'octubre.

Des de la Coordinadora Obrera sindical donem la benvinguda a la República nascuda de la voluntat popular expressada en el referèndum de l'1 d'octubre.

Encoratgem a totes les treballadores i treballadors de Catalunya a participar en el procés constituent per desenvolupar un programa d'emancipació i justícia social feminista, antiracista i solidari.

Pàgina 1 de 86

   
  

 

Copyright © 2017 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Wednesday the 13th. Joomla Templates Free.