Dimecres, 06 Desembre 2017 19:35

Constituïda la secció sindical de COS Educació a la Direcció Territorial d'Educació de València

El passat novembre de 2017, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam constituir una nova secció sindical a la Direcció Territorial d'Educació de València.

Amb aquesta nova secció sindical, des de COS-Educació al País Valencià ampliem les nostres estructures sindicals al sector de l'Ensenyament Públic no universitari i les Escoles Oficials d'Idiomes de la demarcació de València.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) som un sindicat de classe, socialista i feminista, i tenim el nostre àmbit d'actuació als Països Catalans. Lluitem per la superació del sistema d'explotació capitalista i del patriarcat, i per la construcció d'una societat lliure en una democràcia socialista. Som una organització políticament independent de qualsevol altra força política i econòmica, i no rebem subvencions de cap tipus. Les decisions les prenem de manera assembleària i no tenim alliberats sindicals que actuen d'esquena als afiliats, afiliades i militància del sindicat.

A la sectorial d'educació de la COS defensem unes condicions laborals dignes per a totes i tots nosaltres, treballadores i treballadors de l'ensenyament, i lluitem en l'actual context de crisi contra l'atur, la precarietat laboral que tantes i tants patim, i l'excessiva càrrega lectiva que no afavoreix l'exercici de la docència; defensem un pacte d'estabilitat laboral que millore les condicions de treball del professorat interí; promovem una visió igualitària i antijeràrquica de l'ensenyament; i estem a favor de la immersió lingüística.

Des de la COS apostem per engegar un moviment que defense un model d'educació pública i popular, sota el control dels treballadors i treballadores i del conjunt de la comunitat educativa; per la derogació de les contrareformes educatives; per una escola laica i no sexista, plenament integradora i en català.

Si busques un sindicat diferent en el qual pugues defensar de manera activa els teus drets laborals; un sindicat sense màfies burocràtiques; una organització combativa que estiga al teu costat en tot moment... No ho dubtes més: Afilia't a la Coordinadora Obrera Sindical.

Si en vols rebre més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a les següents adreces electròniques:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
@COSeducacio

   
  

 

Copyright © 2017 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Saturday the 16th. Joomla Templates Free.