Barcelonès

Barcelonès

Assemblea territorial del Barcelonès

Ateneu Independentista la Barraqueta - C/ Tordera 34 - Vila de Gràcia - Barcelona

Tel.: 650 902 873

e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La COS és un dels sindicats que dóna suport i integra aquesta plataforma de suport a 'Las Kellys'. El passat 1 de setembre de 2017 a l'espai cedit per la CUP-Capgirem Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona es va realitzar una roda de premsa de presentació de la Plataforma #SOSKellys.
Solidaritat de la COS amb les víctimes del terrorisme feixista wahabbita als Països Catalans i arreu del món. Rebuig a la hipocresia dels governants de l'estat espanyol que trafiquen amb armes amb les petrodictadures del Golf Pèrsic. Passades dues setmanes de l'atac terrorista patit a Barcelona i l'intent d'atemptat a Cambrils, des de la COS volem compartir un seguit de reflexions. La Coordinadora Obrera Sindical, el sindicat de classe i feminista dels Països Catalans, volem compartir la nostra solidaritat amb les víctimes i els seus éssers estimats i els expressem el nostre condol i suport.
Dissabte, 05 Agost 2017 17:29

Sentimentalment parlant

La reflexió de la secció sindical de la COS a l'empresa Ferrocarril Metropolità de Barcelona sobre el desenllaç de les jornades de vaga al Metro convocades durant les darreres setmanes. Fa una setmana que va sortir a la llum la meravellosa proposta de la Generalitat, aquella que tothom volia i que feia realitat els nostres somnis més impensables. Sobre el contingut ja vam fer, amb les presses que la situació (o alguns) ens obligava, una valoració al respecte i aquesta continua vigent.
L'anunci de creació d'una més que necessària borsa d'interines a la UB obre la porta a la preocupació i la inseguretat de l'actual personal interí. Fa unes setmanes va aparèixer en diferents espais virtuals de la Universitat de Barcelona l'anunci d'acord per crear una Borsa de treball de personal funcionari interí de l'escala d'Auxiliars Administratius.
Des d'aquesta setmana la Coordinadora Obrera Sindical comptem amb una nova secció sindical a l'empresa EULEN, SA, en concret amb l'afiliació de la majoria dels treballadors de Jardins del Port de Barcelona. A partir d'ara la nostra tasca de lluita sindical es centrarà a exigir la categoria laboral que ens pertoca per les tasques que desenvolupem com a jardiners, i no com a ajudants de jardiner.
Qualsevol projecte que no assumeixi la justícia social dins la societat catalana i dins les universitats públiques no és un projecte d'alliberament ni de construcció nacional. La secció sindical de la Universitat de Barcelona de la Coordinadora Obrera Sindical dels Països Catalans nasqué dins el marc organitzatiu de l'esquerra independentista i del combat per la independència i la transformació social –socialisme, feminisme, ecologisme– a fi de superar un model de societat capitalista que es basa en l'explotació i el manteniment de tota mena de desigualtats i processos d'inferiorització social.
No permetrem que cap equip de govern acabi d'ensorrar universitat pública. La planificació que es vol implementar obeeix a les raons d'un model liberal de docència i recerca.
La sentència també ordena el cessament del comportament vulnerador a CCOO i UGT per excloure a la COS de les negociacions. L'AN condemna als Jocs Olímpics indemnitzar a la Coordinadora Obrera Sindical per vulneració de drets i actitud antisindical.
El Jutjat d'Instrucció núm. 21 de Barcelona ha declarat l'absolució del nostre company afiliat Oriol Pintos, acusat per l'agència de col·locació Coccinelle de dos suposats delictes lleus de danys i amenaces. Si amb la repressió ens volien callades, amb la solidaritat ens tindran més organitzades. La solidaritat no és un delicte.
Denunciem al proveïdor d'informàtica dels Jocs Olímpics, l'empresa Atos, per un delicte de vulneració de la llibertat sindical. El dia 22 les dues parts estem citades a l'Audiència Nacional de Madrid (Castella) per celebrar el judici.
Pàgina 1 de 14

   
  

 

Copyright © 2018 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Monday the 26th. Joomla Templates Free.