Dissabte, 27 Setembre 2014 14:16

Taller pràctic sobre insurgència laboral a Alacant

Serà el pròxim divendres 3 d'octubre, partir de les 18.30 h, al Casal Popular Tio Cuc, situat al Carrer Sant Leandre, 6 d'Alacant.

Per què constituir seccions sindicals? Com afrontar la confrontació amb l'empresa? Què podem fer amb les seccions sindicals i/o amb representació dels treballadors i les treballadores? Com afrontar la gestió d'un conflicte al centre de treball? Són algunes de les preguntes o dubtes que els treballadors i treballadores es poden fer quan davant seu es troben amb un conflicte laboral.

Per tal de poder aclarir aquests dubtes i encetar un debat per formar-nos en la defensa dels nostres drets laborals, s'organitza aquest taller pràctic sobre insurgència laboral, que anirà a càrrec d'un membre del secretariat nacional de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Però aquest acte no s'articularà com una conferència tancada, tot el contrari, volem que esdevinga un debat profitós i crític per tal d'avançar i millorar les eines que tenim com a classe treballadora per defensar els nostres drets laborals.

   
  

 

Copyright © 2018 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Thursday the 22nd. Joomla Templates Free.